úterý 1. prosince 2015

Louskáček

Moji milý, náš společný kulturní víkend se blíží.
sraz: pátek 4.12. v 17:15 na vlakovém nádraží
návrat: neděle 6.12. v 15:37 tamtéž

s sebou: spacák, karimatka, teplé věci na spaní (první noc budeme spát v bunkru, kde je stálá teplota asi 15 °C), příbor, hrnek, běžné oblečení do města, do bunkru a do bytu (lesní výstroj není nutná), slavnostní oděv a obuv do divadla, deštník nebo pláštěnka, páteční večeře
Buďte připraveni, že všechny věci si poneseme samy, ale cesta městem nebude dlouhá. Spacák nebo oblek na ramínku klidně můžete nést v ruce.
V sobotu nás čeká představení v Janáčkově divadle. Představení začíná v 17 hodin, takže jak Gůgl správně předpověděl, jedná se o představení večerní vyžadující určitou kulturní úroveň. 
Pánové, nebojte se obleků, bílých košil (s dlouhým rukávem), kravat, oblekových bot. 
Dámy, oblékněme pouzdrové šaty ke kolenům ("malé černé" v libovolné barvě), či sukni a hezkou blůzku, lodičky nebo hezké polobotky.

Černá je dobrá (zejména pro pánské obleky), šaty pro dámy naší věkové kategorie můžou být v jakékoli barvě. Je to událost slavnostní a velkolepá, tak se podle toho oblékněme. Zkusme to asi tak, jako když si jdete pro vysvědčení, když má ségra první svaté přijímání, nebo prababička stoprvní narozeniny. 
Kdo bude chtít jít v riflích, šatech sotva pod zadek nebo mikině toho tam buď nepustím, nebo mu vyberu něco ze svého šatníku.

Do divadla půjdeme pěšky z našeho bytu (zpět taktéž), takže cca 15 minut. Věřím, že to zvládneme bez přezouvání ve foyer divadla. Ani tlusté zimní punčochy nebudou nutné. V divadle bude teplo.
V sobotu zajdeme nasát vánoční atmosféru na vánoční trhy, takže pokud budete chtít bramborák, ovčí rouno nebo jiný suvenýr, pamatujte na to v rozpočtu.
Moc se na Vás těším. I na Louskáčka.
Vaše Mau

Žádné komentáře:

Okomentovat