úterý 17. prosince 2013

Bylo to zombie - Chrastí

Původně nevinná podzimní procházka se dramaticky změnila hned po prvním útoku zombíků. Takhle to zaznamenala Pipi: 

Sešli jsme se na faře v 9:00. Šli jsme směrem k Penny maketu, a tam se ztratili v divočině. Cestou jsme hráli hru na pašeráky. Nám se podařilo schovat pastu plnou diamantů, aniž by nás ostatní viděli. Na kopci se k nám přidali Mauka s Dinem. A Dino spustil: "A víte co je nového? Celkem nic, až na tohle!!!" A asi už tušíte co... Mauka má PRSTÝNEK.
Po této novince jsme se vydali cestou přes pole k jednomu obrovskému dubu. Dino na něj samozřejmě (jako vždy) vylezl a skočil dolů - podle Mauky - jako zralý lilek. Dále jsme pokračovali lesem... kde jsme hráli na zombie. Měli jsme přenést diamanty do faraonovy hrobky, ale nesměli se jich dotknout, jinak by nám vytekl mozek. Naštěstí se to nikomu nestalo. A aby toho nebylo málo, křižovali nám cestu ještě dva příšerní zombíci. Potom jsme se přemístili zpátky na faru. Byla to fajn výprava. 


Pipi ještě zapomněla napsat, že na zpáteční cestě jsme pomohli Chrochťovi (alias Sviníkovi) vysbírat kukuřičné pole na krmení pro holuby. Táhl toho chudák přetékající koš...

A to všechno si můžete  prohlédnout na fotkách tady (Fiš už dodal ty své, fotodokumentace je kompletní).

Žádné komentáře:

Okomentovat