pátek 11. října 2013

Brněnská noc

V pátek 27. září jsme se sešli na autobusovém nádraží v 15:45 a vyrazili směrem na Brno ve složení: Ybér, Fiš, Gůgl, Lajka, Pipi, Helča, nová členka Terka a samozřejmě Katan. Jakmile jsme přijeli do Brna, proběhl velký nákup v Tesku. Přesunuli jsme se do paintballové haly k Dodovi. Zatímco jsme se převlékali, Gůgl se nechal olízat od Dodova psa. Pak jsme vyrazili na koncert, který začínal v 19:30. 
Na koncertě asi po 15 minutách jsme vytáhli mobily a hledali Wi-Fi. Po koncertě následovala procházka večerním Brnem. Ve Vaňkovce jsme pojezdili všechny jezdící schody po směru a vyběhli i v protisměru. Ve 23:30 byla konečně večeře. Po večeři jsme poslouchali písničky a Katan nás učil tančit. Usínali jsme asi ve 2 hodiny. 
Ráno jsme se vzbudili nepříjemným způsobem, a to tak, že na nás Katan hodil jednu z překážek na paintball. Nevzbudilo to jenom Pipi, kterou Katan nakonec musel ze spacáku vysypat. Dopoledne proběhla paintballová bitva pod vedením Doda. Po obědě jsme uklidili halu, rozloučili se a jeli zpátky do Kyjova.
zapsala Helča

Žádné komentáře:

Okomentovat