pondělí 18. června 2012

Příspěvek od VZP

Jak jsme informovali na pátečním špekáčkování, Všeobecná zdravotní pojišťovna nabízí v červnu speciální akci - je možné od ní získat až tisíc korun na dítě, které se účastní letního tábora. Je to jistě lákavá nabídka... Dále viz info z jejich webu: 


Zdravá rodina nabízí v červnu dvě bonusové aktivity
Program Zdravá rodina je určen klientům VZP od jejich narození až do 14 let včetně. Pokud již v tomto roce čerpali příspěvek 500 Kč na očkování nebo fixní ortodontické aparátky, mohou teď v červnu získat dalších až 500 Kč, a to na kurz plavání dětí  nebo na letní tábor zaměřený na pohybovou aktivitu.Pokud v roce 2012 ještě žádný příspěvek nečerpali,  mohou v červnu 2012 získat příspěvek až 1 000 Kč (do výše předložených dokladů), a to i formou kombinace různých příspěvků.
Červnový příspěvek lze čerpat buď na standardně proplácené aktivity (jakékoliv očkování nehrazené z veřejného zdravotního pojištění, kromě očkování aktuálně zařazeného do tzv. voucherového systému, nebo na fixní ortodontické aparátky nehrazené z veřejného zdravotního pojištění)  nebo na bonusové „červnové aktivity“ - kurz plavání dětí a příspěvek na letní tábor zaměřený na pohybovou aktivitu.
Pro čerpání příspěvku je nutné předložit účtenku s datem 1. 6. - 30. 6. 2012, a to osobně na libovolné pobočce VZP v době od 1. 6. do 30. 6. 2012.

Žádné komentáře:

Okomentovat